torsdag den 26. maj 2011

Møbius


Ja så er møbius færdig. Den har siddet på rundpinden de sidste par år. Der er kun blevet strikket på den, når jeg ikke havde andet i gang. Garnet er ukendt, det var et tilbud engang, og jeg faldt for farverne, mon ikke der er noget silke i, og det er meget tyndt. Jeg strikkede på pinde 4, og jeg har slået op på "den smarte måde".
For at få siderne ens har jeg skiftet mellem ret og vrangpinde og lidt huller, men til sidst fandt jeg ud af at vende, så jeg kunne strikke ret hele tiden, det er lettere, hvis man skal læse eller se fjernsyn samtidig.
Men jeg sad og fik lyst til at strikke et sjal med kniplingsmønster af garnet. Måske efter inspiration af Fiori di Sole? Jeg har stadig 35 g, og møbius vejer 55 g, så måske piller jeg det op igen en dag.












tirsdag den 24. maj 2011

Strik


2 år og 12 dage. Ja det er længe siden. Og hvad er formålet så med en blog? Efter flere overvejelser kommer jeg igen fordi...

Der er stadig gang i strikkeriet, og hvis det skal vises frem og kommenteres af mig og måske andre, må det være måden. Og hos webstrikkerne er det let at henvise til en blog.

Som I ser, har jeg strikket Camomille. Jeg har brugt Liselottes (Slagt en hellig ko) oplæg og brugt højlandsuld fra Garnudsalg i 2 blå farver, mørk og lys demin. Det var lidt råt at strikke, og jeg synes, jeg kunne fornemme spindeolien, men efter vask og udspænding, blev det blødt og dejligt. Det målte 52 cm før sidste bort, men efter udspænding blev det lidt større! Det bliver dejligt om aftenen på vores campingtur til sommer.