søndag den 28. oktober 2012

Strandtur

I dag var vi en tur ved stranden. Det var første gang Aslak så og indtog det store vand. Til daglig er det bare vandskålen han bader i. Mia var med og gik løs. På et tidspunkt stod hun i vandkanten og Aslak ville gå rundt om hende, men så blev vandet pludselig dybt, og han måtte svømme for at komme på lavt vand igen. Derefter havde han lidt mere respekt for bølgeslaget. Men stranden var ret spændende, der var meget at undersøge. Og mennesker og hunde var ligeledes spændende, og han var ikke bange for at svare andre hunde igen, de ku' bare komme an.
Jeg tog lidt video oppe på plænen efter vandgangen.


lørdag den 13. oktober 2012

Aslak

Vi har stadig Aslak, som ikke er rejst hjemmefra. På de små videoindslag herunder, er det Aslak, der har den hvide stribe ned over snuden. Han er en frisk fyr, der er med på sjov og ballade. Og så beholder vi jo selv Asja.
Hvalpene er nu så store, at de er færdigvaccineret.
De er ikke helt renlige endnu, men er der åbent i hundeværelset, går de udenfor og gør sig renlige. Men den faldende temperatur har bevirket, at døren ikke er så meget åben som før. Er de inde i stuen "holder" de længere end før, og det er tydeligt, når de lige skal ud. Så den er der snart.
De elsker at gå tur. På en stor plæne i nærheden går de uden snor, og de holder meget øje med, hvor man er. Kan man ikke lige få øje på den hvalp, man har med, er den gerne lige bag ved en, så man er ved at falde over den.
Men Aslak trænger til at komme hjemmefra og få sit ejet område. Så hvem vil give ham et hjem?