torsdag den 26. maj 2011

Møbius


Ja så er møbius færdig. Den har siddet på rundpinden de sidste par år. Der er kun blevet strikket på den, når jeg ikke havde andet i gang. Garnet er ukendt, det var et tilbud engang, og jeg faldt for farverne, mon ikke der er noget silke i, og det er meget tyndt. Jeg strikkede på pinde 4, og jeg har slået op på "den smarte måde".
For at få siderne ens har jeg skiftet mellem ret og vrangpinde og lidt huller, men til sidst fandt jeg ud af at vende, så jeg kunne strikke ret hele tiden, det er lettere, hvis man skal læse eller se fjernsyn samtidig.
Men jeg sad og fik lyst til at strikke et sjal med kniplingsmønster af garnet. Måske efter inspiration af Fiori di Sole? Jeg har stadig 35 g, og møbius vejer 55 g, så måske piller jeg det op igen en dag.
5 kommentarer:

Bente T sagde ...

Din møbius ser rigtig godt ud og påasser fint til dig. Jeg kan godt lide de farver den er i.
Hvis du kommer til Tingsteddagen på søndag, vil du så tage den med/på, så det er muligt også at se den i live?

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Hej
Din møbius ser rigtig godt ud og klæder dig pænt. Jeg glæder mig nu endnu mere til at få min færdig. Den er også med huller indimmellem og i noget håndfarvet uldgarn fra Kathe Lewis.
Mange hilsener
Ingrid
Samsø

Lene Sophie sagde ...

Hvor er din møbius flot, jeg bliver helt inspireret til også at strikke en..

Dorte sagde ...

Hej Lisbeth.

Jeg vil høre, hvor du har dit mønster fra?

Jeg skal have strikket et møbius til en veninde, der bor i Arizona, så jeg vil gerne have det luftigt, og det virker dit til at være. Men jeg er ganske ny i Møbius verdenen, så jeg kan ikke bare gennemskue dit mønster. Derfor min forespørgsel.

Håber du kan og vil hjælpe. På forhånd tak for hjælpen :)

Hilsen Dorte Vejlebo

Lisbeth sagde ...

Hej Dorthe. Jeg havde intet mønster, men så opslagningen på nettet, You tube. Det kan også findes på www.paapinden.dk
Men en opskrift i kauni-garn er 180 omslag = 360 masker når man strikker. Derefter nogle omg. ret en hulrække og vend. gentages til man synes det er bredt nok eller der ikke er mere garn. Luk løøøst af. På denne måde strikker man kun ret.